Accountancy

Accountancy

Het samenstellen van jaarrekeningen, traditioneel dé taak van de accountant, is voor ons geen doel op zich. Wij willen namelijk voor jou een betrouwbare en onafhankelijke adviseur zijn. Wij streven naar het beste resultaat voor jou en je onderneming. Hierdoor zit je bij ons goed bij hét accountantskantoor in Eindhoven en omstreken!

De informatie in jouw jaarrekening kan een goed vertrekpunt zijn om jouw bestaande beleid eens tegen het licht te houden en wellicht jouw strategie bij te stellen.

Sigma Financials kan jou als ondernemer ook begeleiden met het opstellen van periodieke prognoses en begrotingen. Tevens kunnen wij jou begeleiden bij uw bedrijfsfinancieringen, financiële planning en pensioenen.

Vanuit onze vestiging in Eersel of bij jou op kantoor kunnen wij de jaarrekening samenstellen.

Neem contact met ons op via onze contact pagina:

Waardebepalingen

Wil jij weten hoe jouw bedrijf er nu echt voor staat? Wij helpen jouw graag bij de waardebepaling van jouw bedrijf. Want buiten het feit dat wij als accountantskantoor in Eindhoven fungeren, geven wij jou ook hands-on advies.

Begeleiding bij fusies en overnames

Ben jij bezig met een fusie of een overname? Heb jij nog vragen of hulp nodig hierbij? Laat het ons weten!

Jaarrekening

Een jaarrekening kan een grote extra werklast veroorzaken buiten de werkzaamheden die jij momenteel al uitvoert. Wij helpen je graag bij het opstellen van een jaarrekening.

Publicaties bij KVK

Wij van Sigma Financials willen graag een ontzorgende rol spelen binnen jouw bedrijf. Wij helpen je daarom graag bij de publicaties bij de KVK.

Heb je hulp nodig bij een van bovenstaande diensten?

Sigma Financials © 2019

KVK-Nummer: 20099839