Diensten

Hoe houd je het overzicht? Hoe zorg je voor een overzichtelijke administratie? De maatschappij verandert snel, wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Als ondernemer zou je het spoor nog bijster raken. Goed financieel advies kan dit voorkomen. Het samenstellen van jaarrekeningen, traditioneel dé taak van de accountant, is voor ons geen doel op zich.

Het voeren van een Financiële administratie is bij veel ondernemers nog een ondergeschoven kindje. Het is echter van belang om de administratie periodiek bij te houden om grip op de onderneming te houden. Zoek je een kantoor dat alle administratieve werkzaamheden uit handen neemt? Of wil je een deel van de werkzaamheden zelf blijven doen gecombineerd met financieel advies? Bij Sigma Financials kan het allebei.

Het belastingrecht is een dynamisch vakgebied. De wijzigingen op dit gebied volgen elkaar in rap tempo op. Jij, als ondernemer, bent misschien niet in staat deze wijzigingen bij te houden. Zie je hierdoor steeds weer op tegen de belastingaangifte? Dan doen wij die toch voor jou. Zowel voor particulieren als voor ondernemers nemen wij dit uit handen. Tevens ben je voor belastingadvies bij ons aan het juiste adres.

Heb je als onderneming personeel in dienst? Dan krijg je te maken met zowel voortdurend veranderende Cao’s als wet- en regelgeving. Naast het ondernemen kost het je veel tijd om ook op dit gebied bij te blijven.

Digitale omgeving

Voor alle ondernemingen bestaat de mogelijkheid om de administratie in te scannen. Ook zelfs voor kleinere ondernemingen en ZZP’ers kan dit een oplossing zijn. Dit systeem werkt eigenlijk heel simpel. De door ons te verwerken facturen en bonnetjes kun je eenvoudig uploaden op onze website. Ook bankafschriften worden in principe via dit systeem verwerkt. Je vraagt de transacties van de bank aan op het internetportaal van jouw bank en biedt deze vervolgens bij ons aan.

Heb je hulp nodig bij een van bovenstaande diensten?

Sigma Financials © 2019

KVK-Nummer: 20099839