Belastingadvies

Belastingadvies

Het belastingrecht is een dynamisch vakgebied. De wijzigingen op dit gebied volgen elkaar in rap tempo op. Jij, als ondernemer, bent misschien niet in staat deze wijzigingen bij te houden. Door het bijhouden van fiscale vakliteratuur en het volgen van studies blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste fiscale wijzigingen. Hiervoor is ons kantoor ook aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Sigma Financials is hierdoor jou geschikte belastingadviseur om een goed onderbouwd en betrouwbaar belastingadvies te geven.

De fiscale ondersteuning die wij bieden binnen Sigma Financials is zeer divers. De keuze van een rechtsvorm kan zowel fiscaal als juridisch verregaande gevolgen hebben. Wij geven jou graag een passend belastingadvies zodat jouw bedrijf ook fiscaal een goede beslissing neemt.

Lees meer over dit onderwerp op  de volgende link: Rechtsvormen.

Naast fiscale ondersteuning kunnen wij jouw maand-, kwartaal- of jaaraangiften verzorgen zodat jij hier zo min mogelijk omkijken naar hebt. Dit geldt voor de vennootschapsbelasting, omzetbelasting en inkomstenbelasting.

Naast de hiervoor genoemde fiscale disciplines ondersteund Sigma Financials jouw bedrijf ook op de volgende gebieden:

Fiscale planning

Begeleiding procedures

Koop en verkoop van  ondernemingen

Financiële planning

Internationaal advies

Ondernemings- en samenwerkingsvormen

Optimalisering beloningsvormen

Opvolgingsvraagstukken en herstructureringen

Successieplanning

Fiscale en Financiële planning

Wil jij weten hoe jouw bedrijf er nu echt voor staat? Wij helpen jouw graag bij de waardebepaling van jouw bedrijf. Want buiten het feit dat wij als accountantskantoor in Eindhoven fungeren, geven wij jou ook hands-on advies.

Heb je hulp nodig bij een van bovenstaande diensten?

Sigma Financials © 2019

KVK-Nummer: 20099839